Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
aneb Pepa z Nové Vésky (joslavicek49@seznam.cz)
Hledat
Navigace: Farma Nová Véska > Kozy > Vyrábím s kozí sýr

Vyrábím s kozí sýr

S tím ,že jsem sýr už předloni vyráběl,pokusil jsem si nakoupit termofilní kulturu a daří se.Má to tu výhodu,že po pasterizaci nemusím mléko intenzivně chladit a při 55 stupni teploty mléka dám kulturu a pak už je to stejný postup.Sýr se daří a důležité zjištění je ,že když necháte kulturu déle jak říká předpis,sýr nebude.Takže bacha na předepsané časy a hlavně dávkování.Přeji doboru chuť.

IMG0037A.jpg
 
© farma8.netstranky.cz - Web vytvořen a provozován prostřednictvím služby netstranky.cz
počítadlo toplist