Dcera ,ta starší mě doporučila koupit činské zelí. Půlku zkonzumuji hned a druhá vydrží dlouho ,dlouho...... Včera jsem ho koupil a půlku pečlivě nakrájel do patřičně velké mísy a na interneru jsem dohledal určitě chutnou zálivku. Ocet ,olej,cukr, sůl, pepř a ještě cosi dalšího, to jsem neměl. Zálivku pěkně zamíchat a nalít na nakrájené zelí. Přece nebudu špinit další nádobí na míchání a tak jsem nalil ocet, olej, přidal přiměřeně sůl, cukr a pepř. Promíchávám a koštuji a šklebím hubu. Octa je tam trochu více a tak přidávám cukr a napadl mě i trocha medu. Míchám a koštuji a pořád je to moc octové a tak cukr a med a cukr a med. A pořád je to kyselé a octové. Tak jsem celou zálivku scedil a propláchl jsem zelí. Pořád octové ,ale přece to nevyhodím a tak jsem to se šklebící se hubou snědl. Ještě dnes cítím tu octovou příchuť ,jo a ve vzduchu je pořád tem smrad z čočky a octu,,,